POTREBNO JE
500gr mladih tikvica
300gr krompira
200gr sargarepe
1 glavica crnog luka
50gr maslaca
1 kasika zacin c
bibera po ukusu
200ml kisele pavlake
seckan persun za posipanje
PRIPREMA
Maslac otopiti u serpi pa dodati seckan crni luk,prodinstati kratko luk dadobije staklenastu boju,potom dodati ociscene i isecene tikvice na kockice krompir sargarepu dodati zacin c biber po ukusu naliti litru vode kuvati dok povrce ne omeksa oko 20 minuta,kd je povrce skuvano izvaditi i ispasirati vratiti u sud o kojem smo kuvali corbicu pa dodati kiselu pavlaku i seckan persun sve kuvati jos 2 minuta.sluziti tol uz tost hleb.
Boj osoba 4
500gr mladih tikvica
300gr krompira
200gr sargarepe
1 glavica crnog luka
50gr maslaca
1 kasika zacin c
bibera po ukusu
200ml kisele pavlake
seckan persun za posipanje
PRIPREMA
Maslac otopiti u serpi pa dodati seckan crni luk,prodinstati kratko luk dadobije staklenastu boju,potom dodati ociscene i isecene tikvice na kockice krompir sargarepu dodati zacin c biber po ukusu naliti litru vode kuvati dok povrce ne omeksa oko 20 minuta,kd je povrce skuvano izvaditi i ispasirati vratiti u sud o kojem smo kuvali corbicu pa dodati kiselu pavlaku i seckan persun sve kuvati jos 2 minuta.sluziti tol uz tost hleb.
Boj osoba 4
Нема коментара:
Постави коментар