500gr gotovih kora
600gr ociscenih visanja
200gr secera
4 kasike griza
ulje
1 vanilin secer
2 kasike prah secera za posipanje gotove pite
Priprema Uzeti jednu koru, položiti je na sto i posuti po celoj površini tankim slojem šećera. Zatim na isti način sa pšeničnim grizom i na kraju poprskati sa malo ulja. To ponoviti i sa ostale tri kore, koje se slažu jedna preko druge. Višnjama izvaditi koštice i malo ih ocediti. Preko četvrte kore posuti visnje ali ne na same krajeve kora. Preko visanja se ponovo pospe griz, 2 kašike šećera i vanilin secer Jufke se slažu u pleh za pečenje jedna do druge Svaku jufku namazati odozgo sa malo ulja koje smo pomesali sa malo mlake vode, Krajeve jufke uvući da voće ne ispada. Peći na 20C dok pita ne porumeni. Kada je pita gotova može sa poprskati sa malo vode, prekriti je krpom i ostaviti da se malo ohladi seci na parcard posuti prah secerom. Od pakovanja kora imate 4 jufke
600gr ociscenih visanja
200gr secera
4 kasike griza
ulje
1 vanilin secer
2 kasike prah secera za posipanje gotove pite
Priprema Uzeti jednu koru, položiti je na sto i posuti po celoj površini tankim slojem šećera. Zatim na isti način sa pšeničnim grizom i na kraju poprskati sa malo ulja. To ponoviti i sa ostale tri kore, koje se slažu jedna preko druge. Višnjama izvaditi koštice i malo ih ocediti. Preko četvrte kore posuti visnje ali ne na same krajeve kora. Preko visanja se ponovo pospe griz, 2 kašike šećera i vanilin secer Jufke se slažu u pleh za pečenje jedna do druge Svaku jufku namazati odozgo sa malo ulja koje smo pomesali sa malo mlake vode, Krajeve jufke uvući da voće ne ispada. Peći na 20C dok pita ne porumeni. Kada je pita gotova može sa poprskati sa malo vode, prekriti je krpom i ostaviti da se malo ohladi seci na parcard posuti prah secerom. Od pakovanja kora imate 4 jufke
Нема коментара:
Постави коментар