tamni deo
2dcl mleka
1200gr gr. šećera
180gr margarina
1 kesica vanilin šećera
2 kašika kakao praha
400 gr mlevenog keksa
svetli deo
2dcl mleka
180 gr. šećera
150 gr.margarina
1 kesica vanilin šećera
250 gr kokosa
70 gr mlevenog keksa
Priprema tamnog
Mleko, šećer, vanilin šećer, maslac i kakao dobro zagrejati i mešati dok se sastojci ne sjedine i šećer skroz ne istopi. Ne treba da kuva.
Tako toplo sipati u mleveni keks, izmešati i rasporediti u kalup veličine 28 x 23 cm.
Ostaviti da se ohladi.
svetli deo
Mleko, šećer, vanilin šećer i maslac dobro zagrejati i mešati sve dok se šećer ne istopi. Toplo sipati u kokos i mleveni keks, izmešati i rasporediti preko tamnog dela. Ostaviti u frizideru da se stegne posuti kokosom pa seci na stanglice.
2dcl mleka
1200gr gr. šećera
180gr margarina
1 kesica vanilin šećera
2 kašika kakao praha
400 gr mlevenog keksa
svetli deo
2dcl mleka
180 gr. šećera
150 gr.margarina
1 kesica vanilin šećera
250 gr kokosa
70 gr mlevenog keksa
Priprema tamnog
Mleko, šećer, vanilin šećer, maslac i kakao dobro zagrejati i mešati dok se sastojci ne sjedine i šećer skroz ne istopi. Ne treba da kuva.
Tako toplo sipati u mleveni keks, izmešati i rasporediti u kalup veličine 28 x 23 cm.
Ostaviti da se ohladi.
svetli deo
Mleko, šećer, vanilin šećer i maslac dobro zagrejati i mešati sve dok se šećer ne istopi. Toplo sipati u kokos i mleveni keks, izmešati i rasporediti preko tamnog dela. Ostaviti u frizideru da se stegne posuti kokosom pa seci na stanglice.
Нема коментара:
Постави коментар